Pic's






                                                  ta detta med en nypa salt!

Patricia

Hej! Förlåt att jag aldrig bloggar men jag har verkligen tappat lusten, men nu tvingade Patricia mig att skriva ett inlägg! Vi har lagat pankakor och tagit foton, daah! Haha! I kväll har jag träning det blir väl nice.
I helgen har P sovit hos mig och i Lördags träffade vi Ellen Johanna och Simon. Och i går hade vi innebandysdag i våran klubb..... Vårat lag fick medlajer för att vi vann serien! I helgen är det valborg och då kommer min familjs kompsar hit! :) det blir kulit! Sen är resten av helgen oplanerad.

Ja det var allt för mig kommer bilder sen! Puss


en dag i april

HEJ! hur mår ni?
Jag vet inte varför jag ens skriver det, det är inte ens nån som svarar när man skriver (hur mår ni?) Men det är väl en sak man bara gör.

Jag vet att jag är sämst på att blogga men jag orkar verkligen inte skriva och jag vet att ingen vill läsa min blogg om jag inte skriver men whatever har endå inga läsare typ.
På lovet har jag fikat med Patricia, vart i nacka forum, och firat påsk helt enkelt. Har haft ett chilligt lov mest tagit det lugnt. I dag skulle jag igentligen träffat Patricia men min pappa fyller år och jag var tvungen och städa och fixa så jag orkade inte träffa henne typ en timme bara. Pappa har fått en ny data! Var det enda han önskade sig.
I morgon får jag se vad jag hittar på kanske träffar nån eller så ska jag vara hemma med bror. Juste på söndag ska vi spela slutspel är grymtnervös redan.

Men nu ska jag göra nått annat en att sitta här och skriva.

XOXO

RSS 2.0